articol publicitar

Vedem mereu la televizor diverse documentare despre viata omului fara anumite lucruri necesare vietii de zi cu zi. Viata fara electricitate, fara telefon, etc. Dar v-ati gandit vreodata cum ar fi viata noastra fara lucrurile cele mai simple, atat de elementare incat nici nu ne gandim la ele? V-ati imagina de exemplu viata fara hartie igienica? Un om de rand foloseste aproximativ 100 de role de hartie igienica in fiecare an. Cu toate ca este ceva atat de banal, hartia igienica are multe intrebuintari. Poate fi folosita pentru igiena nazala, pentru a sterge pete, pentru indepartarea machiajului, etc.

Hartia igienica, rolele de hartie, prosoapele de hartie sunt produse sanitare care trebuie sa fie curate si igienice. Stiati ca hartia igienica a avut un rol important in timpul razboiului din Golf? Militarii americani si-au acoperit tancurile cu hartie igienica pentru a le camufla de inamici.

Dar produse de curatenie? Un alt lucru indispensabil din orice casa. Va imaginati cat de multe vase s-ar strange daca nu am avea detergenti de vase? Sau cum ar arata aragazul daca nu ne-ar ajuta produsele de curatat?

Desi poate nu suntem constienti, aceste produse elementare, hartia igienica, prosoapele de hartie, produsele de curatat ne fac viata mai usoara.

Lasă un comentariu